Seleccionats al Certamen nacional de bandes "Ciudad de Villena"

Un dels nostres projectes més immediats era presentar-se al Certamen de Bandes "Ciutat de Villena", ho hem fet i ens han seleccionat! El passat 9 d'abril es va celebrar al saló d'actes 'Casa del festero' el sorteig que determinaria quines serien les bandes afortunades en participar al certamen així com l'ordre de participació en aquest. El certamen ja va per la 6ª edició i és orgaintzat per la Junta Central de Festes amb la col·laboració de la regidoria de Festes y la Banda Municipal de Villena. 

El total de bandes que s'han presentat és de 8. La banda de Calatrava de la Cruz, Albacete, Villafranqueza, Rafelguaraf i Chella. A més a més les tres afortunades que són la "Asociación Amigos de La Música de Yecla", la "Unión Musical 'La Aurora' de Albatera" i nosaltres el "Cercle Musical Primitiva d'Albaida"

Una anécdota referent al sorteig és que la nostra boleta la va traure una mà inocent molt especial per a nosaltres, Inés Llacer que junt al David Palací assistiren al sorteig. Ara la feina es nostra i ens toca treballar de valent i fer-ho el millor possible. La data del certamen és l' 11 de Juny i per primera vegada  tindrà lloc a la Plaça de bous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada