' Llenguatge Universal ' nou CD


El pròxim dimecres 30 de maig al Saló de plens de l´Ajuntament d´Albaida es presentarà el nou treball ' Llenguatge Universal '.

El treball, és una recopilació de les actuacions del Cercle Musical Primitiva d'Albaida ' El Gamell ' als diferents certàmens en els que hem participat des de 2007 fins desembre del 2011. En aquest CD volem transmetre al públic l'excel·lent moment artístic que vivim, i el que podem definir com un dels moments més brillants del Gamell. Es tracta d'una recopilació de les nostres actuacions en els diferents certàmens en els que hem participat baix la direcció del compositor i director Saül Gómez i Soler. Una fructífera etapa en la que junts hem aconseguit importants premis.

Al CD podem trobar les obres amb les que vam aconseguir els següents premis:  • 2n Premi al Certamen de Música de Moros i Cristians d'Oliva 2007
  • 2n Premi al Certamen Internacional de Bandes "Vila de la Sènia" de 2008
  • 2n Premi en la Primera Secció del Certamen Provincial de Bandes de València 2010
  • 1er Premio y Menció d'Honor de la Primera Secció del Certamen Internacional de Bandes “Vila de Altea” de 2011


Un treball elaborat amb molta cura i estima en el que podem trobar composicions de Vicent Pérez Esteban, Josep Vicent Egea Insa, Johan de Meij, Andrés Valero Castells, i del propi director, el compositor Saül Gómez Soler.


L'acte serà presentat per Octavio Hernández Bolín i han confirmat l´assistència diferents compositors, músics i autoritats locals. Una vegada finalitzat l´acte es servirà un ví d´honor.

Esperem la vostra assistència! Un abraç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada