Spanish Brass Luur Metalls amb el CM Primitiva d'AlbaidaReconegut internacionalment com un dels millors quintets de metalls del món, Spanish Brass Luur Metalls (SBLM) actuarà el divendres 20 de setembre, a les 22’30h, al Teatre Echegaray d’Ontinyent junt a la Banda Simfònica del Cercle Musical Primitiva d’Albaida, “El Gamell”.

Per primera volta a la Vall d’Albaida, el grup de cambra valencià Spanish Brass Luur Metalls (SBLM) acudirà a Ontinyent junt amb una de les bandes de música més reconegudes de la comarca.

A la primera part del concert, SBLM interpretarà en solitari alguns dels seus èxits de la seua dilatada trajectòria internacional. A la segona part del concert s’escoltaran dos peces originals per a quintet de metalls i banda de música: “Hernandiana” del mestre J.R. Pascual Vilaplana i “Excursions” del compositor nord-americà G. Fritze, ambdues obres escrites especialment per al quintet  de metalls valencià i on contaran amb la participació de la banda del Cercle Musical Primitiva d’Albaida, tots baix la direcció del director titular de la formació albaidina, Saül Gómez Soler.

Una ocasió extraordinària per poder gaudir d’aquestes dos agrupacions musicals en una de les fites culturals més importants de la ciutat d’Ontinyent en aquest any.

Aquest concert està organitzat pel Cercle Musical Primitiva d’Albaida amb la intenció de difondre per la Vall d’Albaida el art i bon saber fer de l’agrupació cambrística valenciana, així com crear estímuls per a tants joves de la nostra comarca que estudien aquest instruments.


El “Teatre Echegaray” d’Ontinyent, obrirà les seues portes el divendres 20 de setembre, a les 22’30 per acollir aquest extraordinari esdeveniment. El preu de les entrades a la taquilla és de 15€, podent-se adquirir anticipadament al preu de 10€ a les tendes de música “Albaida Musical” a Albaida, “Sanganxa Music Store” a Llanera de Ranes i “Tempo Instruments” a la ciutat d’Ontinyent. També es poden adquirir les entrades anticipadament a l’escola de música d’Ontinyent “Ad Libitum”. 

S'animeu? ;)
Albaida, 5 de setembre del 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada