Direcció

Edmundo Vidal Vidal
Edmundo Vidal és Trombó Solista de l'Orquestra Nacional d'Espanya i director titular del Cercle Musical Primitiva d'Albaida.

 

Graduat en el Conservatori Superior de Múrcia en amb les més altes qualificacions, Edmundo Vidal té més de 15 anys d'experiència en el món simfònic des del seu pas per la Jonde i posteriorment en l'Orquestra Nacional d'Espanya, al que s'ha d'afegir col·laboracions amb orquestres de tot l'estat.

 

Ha realitzat gires pel Japó, la Xina, Oman, Mexico i tot el continent europeu i ha treballat amb directors de la talla de Semyon Bychkov, Fabio Luisi, Gustavo Dudamel, Sir Neville Marriner o Christoph Eschenbach entre altres.

 

Ha sigut professor de grau en la Universitat Francesc de Vitòria i en el centre d'estudis superiors Progrés Musical i d'ensenyaments professionals en els conservatoris d'Àvila i Palència.
Format en direcció d'orquestra amb Miguel Romea i Andrés Salado, Edmundo Vidal ha dirigit a l'Orquestra Nacional d'Espanya, a la Simfònica Verum, Orquestra Opus 23 o l'Orquestra del Fòrum Musikae, Banda Jove de la Primitiva de *Líria o la Simfònica de Colmenar Viejo, de la qual va ser director titular entre 2014 i 2018. A més ha treballat amb la banda de l'Institut Lynbrook/Montevista de Califòrnia, USA, Jove Orquestra de bandes sonores de Saragossa o l'orquestra del *Scotch College de Merlbourne, Austràlia. Ha dirigit a Solistes com el pianista luxemburgués Francesco Tristano, al trompetista Adán Delgado i al trombonista Rubén Toribio.

Ha treballat com a assistent de David Afhkam, titular de la ONE, amb els Gurre-Lieder de Schoenberg.

En els seus compromisos més immediats està dirigir el Requiem de Mozart on l'Orquestra Simfònica de Caixa Ontinyent i 4a de Beethoven i diverses estrenes mundials amb una important orquestra espanyola.

Natura