Direcció

Carlos Revert Espí


Natural d'Agullent (Valènica), va realitzar els seus estudis de saxòfon amb Miguel Llopis al Conservatori Superior de València, on va obtenir el Títol Superior en aquesta especialitat. Posteriorment va realitzar cursos de perfeccionamient de saxòfon amb Rafael Sanz, Manuel Miján, Arno Bornkamp, Claude Delangle i Serge Bichon.

Així mateix ha realitzat estudia d'Harmonia, Contrapunt, Análist i Orquestració amb Javier Darias, i d'Harmonia i Análisi amb Luis Blanes.


Estudia Direcció amb Rafael Sanz, Eduardo Cifre, Enrique García Asenso, Manuel Hernández Silva i Denise Ham.


La seua trajectòria com a director va começar en la Coral "Eduardo Torres" d'Albaida, amb la qual va obtenir importants premis en certàmens corals. Però posteriorment questa tasca ha sigut principalment bandística, sent director de les següents bandes:


- Cercle Musical Primitiva d'Albaida (2n premi al Certamen de Culler, 2n premi en la 2ª secció del Certamen de la Diputació de València, 1r premi en la 2ª secció del Certamen Internacional de València).


- Chella.


- Lira Carcaixentina (1er premi al Certamen de Cullera).


- Associació Musical Canalense.


- Lira Castellonenca de Vva. de Castellón (1r premi al Certamen de Campo de Criptana, 2n premi en la 1ª secció del Certamen Internacional de València).


- Banda Sinfònica Unió de Carlet.


- Agrupació Musical d'Agullent.


- Banda Sinfónica Santa Cecilia de Requena (1r premi al Certamen de Manganilla, 2on premi i premi al millor director al Certamen de Magallón, 3er premi en el Certamen Internacional d'Aranda de Duero).


- Banda Sinfónica Unió Musical de Tavernes de la Valldigna (3er premi en la secció d'Honor del Certamen Internacional de València).


Ha dirigit a solistes nationals i internacionals i col·laborat amb agrupacions corals per a la interpretació de repertori coral i orquestral o bandísitic, con el cor de la Universitat Politècnica de València.


En diverses ocasions ha dirigit les orquestres "Ciudad de Elche", "Ciudad de Novelda", "Santa Cecília de Requena" i Orquestra "la Valldigna". En tres ocasions ha estas convidat a dirigir la Banda Sinfònica Municipal de Madrid.


Ha gravat diversos CDs de música per a banda, i ha col·laborat amb el C.D.M.C (Centre per a la difusió de la música contemporània) en l'estrena de música contemporània per a saxòfon.


Al llarg de la seva trajetòria professional ha compaginat la sea tasca com a director amb la de professor de Saxòfon, aquesta última en els Conservatoris d'Ontinyent, Elda, Utiel i Elx, al Conservatori Superior de Castello, i en l'actualitat al Conservatori Superior de València. També ha participat com a professor en l'esmentada especialitat en diveresos cursos de perfeccionament.